Design meubels Afrika

Heb je interesse in design meubels van Afrikaanse bodem? Dan word je blij van de webshop van Kaapse Saak. Afrika is een prachtig continent met prachtige landschappen, kleuren en culturen. Wij hebben de schoonheid en het ambacht van Zuid-Afrika ontdekt toen we daar op zoek waren naar de meest mooie en pure handgemaakte producten en meubels. De webshop is een bron van inspiratie.

Zuid Afrikaans MaskerLepels Kaapstad

Kaapse Saak is een mix van Zuid-Afrikaanse design warmte en Hollandse klei. Nederland en ‘De Kaap’ delen een lange historie. Er is een hoop gebeurd in Zuid-Afrika, de apartheid is van tafel geveegd en er is deze dagen meer gelijkheid, maar we zijn er nog lang niet. Kaapse Saak draagt daarom graag een steentje bij aan de groei van de (lokale) economie. We zijn dol op Zuid-Afrika en delen graag de cultuur en schoonheid van dit land met jou middels mooie design meubels van Afrikaanse hand. Bij Kaapse Saak kun je terecht voor Afrikaanse meubels van echte ambachtslieden.

Ons assortiment Afrikaanse meubels

Kaapse Saak heeft het brede assortiment design meubels rechtstreeks ingekocht bij de lokale makers of bij bedrijven die dezelfde idealen als Kaapse Saak delen: Zuid Afrika op een hoger plan brengen. En dan niet ten koste ván, maar mét de lokale mensen.

Hoe zien Afrikaanse design meubels eruit? Zeer verfijnd en van een hoge kwaliteit. Elk meubelstuk in ons assortiment is met de hand gemaakt door vaklieden, lokale mensen die weten wat ze doen en die leven voor en van hun handgemaakte werk. Een Afrikaans meubel is niet alleen een prachtige culturele en authentieke verrijking voor jouw interieur, aan het meubelstuk hangt ook een verhaal. Wanneer je visite vraagt naar dat mooie houten voetenbankje of die kleurrijke stoel, dan heb je een verhaal te vertellen over de afkomst, het ambacht en de zorg waarmee dit item geproduceerd is. Elk meubelstuk heeft een reis afgelegd die het vertellen waard is.

Houten design meubels
Houten meubilair is een must in een Afrikaanse woonkamer. Hout wordt veel gebruikt in Afrika, omdat er vaak een gebrek aan andere materialen is. Hout kan goed bewerkt worden en de lokale meubelmakers weten als geen ander hoe je dat doet. Houten meubels stralen een natuurlijke sfeer uit en geven een warme ambiance. Combineer rieten manden, houten maskers, boomstammen en handgemaakte beelden en krukjes voor een Afrikaanse sfeer in huis.

Over ons

Kaapse Saak is ontstaan uit liefde voor Zuid-Afrika en de prachtige producten die oprichters Renee en Inger daar tegen zijn gekomen. Tijdens hun ontdekkingstocht door Zuid-Afrika zijn ze zoveel moois tegengekomen wat het delen waard is. Alle producten kom je tegen in de webshop van Kaapse Saak. Inger en Renee hebben geprobeerd een stukje van het swingende en bruisende Kaapstad over te brengen naar Nederland door de met passie handgemaakte design meubels binnen ieders bereik aan te bieden. Bij Kaapse Saak vind je alleen producten met een win-win stempel. Alle Afrikaanse meubels zijn rechtstreeks ingekocht bij de lokale makers of bij bedrijven die dezelfde idealen als Kaapse Saak delen. Dat is wel zo eerlijk en jij betaalt ook een eerlijke prijs voor je design meubels.

De kracht van Kaapse Saak

Alle producten van Kaapse Saak zijn persoonlijk geselecteerd en alles is onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd. Ook de toeleveranciers zijn door Kaapse Saak zelf gekozen. Je krijgt mooie, kwalitatieve Zuid-Afrikaanse design spullen en altijd een product met een verhaal. Hier vind je producten van lokale makers. Deze design meubels zijn over het algemeen niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland, maar dankzij Kaapse Saak kun jij ook een stukje Afrika in je woonkamer, slaapkamer of elders opnemen. De kracht van de producten van Kaapse Saak ligt in de authenticiteit, eerlijkheid en het ambacht van de producten.

Online bestellen

Bekijk al onze met zorg geselecteerde producten uit Zuid-Afrika. Voor design meubels uit Afrika ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen of wil je meer weten over een product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen. We helpen je graag aan de Afrikaanse meubels die jij zoekt!

© 2016 - 2022 KaapseSaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel