Afrikaans handwerk

Heb je interesse in design producten van Afrikaanse bodem? Denk hierbij aan handgemaakte kleden, stoelen, woonaccessoires en meer Afrikaans handwerk. Als je daarvan houdt, dan word je blij van de webshop van Kaapse Saak. Afrika is een prachtig continent met prachtige landschappen, kleuren en culturen. Wij hebben de schoonheid en het ambacht van Zuid-Afrika ontdekt toen we daar op zoek waren naar de meest mooie en pure handgemaakte producten en meubels. We nemen je mee naar een bron van inspiratie voor je interieur: Zuid-Afrika.

Zuid Afrikaans MaskerLepels Kaapstad

Kaapse Saak is een mix van Zuid-Afrikaanse design warmte en Hollandse klei. Nederland en ‘De Kaap’ delen een lange historie. Er is een hoop gebeurd in Zuid-Afrika, de apartheid is van tafel geveegd en er is tegenwoordig gelukkig meer gelijkheid, maar we zijn er nog lang niet. Juist daarom, om dat proces te bevorderen, draagt Kaapse Saak graag een steentje bij aan de groei van de (lokale) economie. Zuid-Afrika biedt prachtige producten van Afrikaans handwerk die het waard zijn om gedeeld te worden met de rest van de wereld. Kaapse Saak maakt het de Nederlander makkelijker om aan prachtig Afrikaans handwerk te komen.

Zuid-Afrikaans design

Wij zijn dol op Zuid-Afrika en delen graag de cultuur en schoonheid van dit land met jou door middel van mooie design meubels van Afrikaanse hand. Bij Kaapse Saak kun je terecht voor Afrikaanse meubels van echte ambachtslieden.

Als je denkt aan Zuid-Afrika, denk je aan de warme gloed van de ondergaande zon, de prachtige natuur en de rijke materialen. Breng deze warme sfeer in je interieur door Afrikaans handwerk aan je inrichting toe te voegen. Binnen het Afrikaans design zijn verschillende stromingen aanwezig. Bekende stijlen binnen het Afrikaanse interieur design zijn:

  • Modern Afrikaans interieur design
  • Afrikaans minimalisme
  • Traditioneel Afrikaans interieur design

Kaapse Saak heeft het brede assortiment rechtstreeks ingekocht bij de lokale makers of bij ondernemingen die dezelfde idealen als Kaapse Saak delen: Zuid-Afrika samen op een hoger plan brengen door het prachtige Afrikaanse handwerk met de wereld te delen. En dan niet ten koste van de lokale makers, maar met en voor de lokale makers. Dat noemt Kaapse Saak een win-win situatie!

De kracht van Kaapse Saak

Alle producten van Kaapse Saak zijn persoonlijk geselecteerd en alles is onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd. Dat kunnen we je garanderen, omdat we met eigen ogen gezien hebben hoe de meeste handgemaakte producten vervaardigd zijn. We hebben er bewust voor gekozen deze ambachtslieden te steunen en hun handwerk internationaal op de markt te brengen.

Ook de toeleveranciers zijn door Kaapse Saak zelf gekozen. Je krijgt mooie, kwalitatieve Zuid-Afrikaanse design goederen en altijd een mooi product met een verhaal. Hier vind je producten van lokale mensen en dat is bijzonder. Het Afrikaanse handwerk in de webshop van Kaapse Saak is over het algemeen niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland, maar dankzij Kaapse Saak kun jij ook een stukje Afrika in je woonkamer, slaapkamer, badkamer of elders opnemen. De kracht van de producten van Kaapse Saak ligt in de authenticiteit, eerlijkheid en het ambacht van de producten.

Haal Afrikaans handwerk in huis

Bekijk gerust al onze met zorg geselecteerde producten uit Zuid-Afrika. Voor authentiek Afrikaans handwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen of wil je meer weten over een product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen. We helpen je graag aan de Afrikaanse meubels of woonaccessoires die jij zoekt!

© 2016 - 2022 KaapseSaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel