Katoen plaid uit Afrika

Heb je interesse in mooie, verfijnde Afrikaanse producten? Bij Kaapse Saak vind je zeer uiteenlopende, interessante meubels en spullen voor in huis. Van een handgemaakt houten voetenbankje tot aan een met de hand gevlochten rieten mand en een katoen plaid van de beste kwaliteit. Mensen met een hart voor design en een liefde voor handgemaakte spullen met Zuid-Afrikaanse invloeden, kunnen terecht bij Kaapse Saak; dé webshop met authentiek Afrikaans design in Nederland. Kaapse Saak is een mix van Zuid-Afrikaanse warmte en Hollandse klei.

Zuid Afrikaans MaskerLepels Kaapstad

Over ons

Kaapse Saak is ontstaan uit een liefde voor Zuid-Afrika en de prachtige producten die oprichters Renee en Inger daar tegen zijn gekomen. Tijdens hun ontdekkingstocht door Zuid-Afrika zijn ze zoveel moois tegengekomen wat het delen waard is, dat ze besloten om al deze pracht producten daadwerkelijk te delen met Nederland. De producten van de makers die zij in hun hart gesloten hebben, vind je in de webshop bij Kaapse Saak.

Kaapse Saak probeert een stukje van het swingende en bruisende Kaapstad over te brengen naar Nederland door de met passie handgemaakte design meubels en producten zoals een geweven katoen plaid binnen ieders bereik te brengen.

Kaapse Saak zelf is een mix van Zuid-Afrikaanse warmte en Hollandse klei. Renee is Zuid-Afrikaanse import en Inger is een geboren en getogen Rotterdammer. Samen gingen ze in 2016 op pad en stelden een collectie samen van tribal art en modern design. De culturele vondsten willen ze nu delen met alle liefhebbers van Afrikaans design.

De wereld achter Kaapse Saak

Afrika is een prachtig continent met adembenemende landschappen, kleuren en culturen. Kaapse Saak heeft de schoonheid en het ambacht van Zuid-Afrika ontdekt toen ze daar op zoek waren naar de meest mooie en pure handgemaakte producten en meubels. Voor Kaapse Saak is Zuid-Afrika een bron van inspiratie voor je interieur. In de webshop kun je zelf shoppen en een stukje Zuid-Afrika in huis halen. 

Wat dacht je van het bruisende Kaapstad? Deze stad swingt en bruist en er is altijd wat te zien en te beleven.Woodstock is op dit moment één van de meest populaire locaties van Kaapstad. Nieuwe winkeltjes met uniek Zuid-Afrikaans design schieten daar als paddenstoelen uit de grond. Kaapse Saak heeft onder andere gezocht op de Pan-African Market en de Biscuit Mill en een selectie gemaakt van de mooiste producten.

Bij Kaapse Saak vind je producten met een win-win stempel. Alle Afrikaanse meubels zijn rechtstreeks ingekocht bij de lokale makers of bij bedrijven die dezelfde idealen als Kaapse Saak delen. Dat is wel zo eerlijk en jij betaalt ook een eerlijke prijs voor je design meubels.
 

Online bestellen

Bekijk gerust al onze met zorg geselecteerde producten uit Zuid-Afrika. Voor design meubels, een katoenen plaid, handgeweven theedoek of gevlochten rieten mand uit Afrika ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen of wil je meer weten over een product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen. We helpen je graag aan de Afrikaanse spullen die jij zoekt!

© 2016 - 2022 KaapseSaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel