Afrikaanse design kapstok

Als je een huis binnenkomt, krijg je vaak al een beeld van de mensen die er wonen op basis van het interieur. Een interieur weerspiegelt de stijl van de bewoners. Het liefst wil je dat jouw huis warm aanvoelt voor bezoekers en dat ze zich warm onthaalt voelen, gelijk al bij binnenkomst. Dat kan makkelijker met een Afrikaanse design kapstok van Kaapse Saak. Kaapse Saak is dé webshop voor Afrikaans interieurdesign waar jij authentieke, handgemaakte producten kunt vinden die uit Zuid-Afrika komen. Bekijk gerust al onze producten in de webshop!

Zuid Afrikaans MaskerLepels Kaapstad

Afrika in je hal

Als je denkt aan Zuid-Afrika, denk je aan de warme gloed van de ondergaande zon, de prachtige natuur en de rijke materialen. Oftewel: een warme ambiance waar je je prettig bij voelt. Haal deze warme sfeer in huis en voeg een stukje Afrika aan je interieur toe door een Afrikaanse design kapstok in de hal te plaatsen. Elk meubelstuk van Kaapse Saak is vervaardigd door plaatselijke ambachtslieden en heeft dankzij de oprichters van Kaapse Saak zijn weg gevonden naar Nederland.

Houten meubilair is een must in een interieur met een Afrikaans tintje. Hout wordt veel gebruikt in Afrika, omdat er vaak een gebrek aan andere materialen is. Hout kan goed bewerkt worden en de lokale meubelmakers weten als geen ander hoe je dat doet. Houten meubels stralen een natuurlijke sfeer uit en geven een warme ambiance. Combineer rieten manden, houten maskers, een design kapstok en handgemaakte beelden en krukjes voor een Afrikaanse sfeer in huis.

Elk product vertelt een verhaal

Nederland en ‘De Kaap’ delen een lange historie. Er is een hoop gebeurd in Zuid-Afrika, de apartheid is van tafel geveegd en er is deze dagen meer gelijkheid, maar we zijn er nog lang niet. Kaapse Saak draagt daarom graag een steentje bij aan de groei van de (lokale) economie. Kaapse Saak is dol op Zuid-Afrika en deelt graag de cultuur en schoonheid van dit land met jou middels mooie design meubels van Afrikaanse hand. Bij Kaapse Saak kun je terecht voor Afrikaanse meubels van echte ambachtslieden.

Elk meubelstuk in het assortiment is met de hand gemaakt door vaklieden, lokale mensen die weten wat ze doen en die leven voor en van hun handgemaakte artikelen. Een Afrikaans meubel is niet alleen een prachtige culturele en authentieke verrijking voor jouw interieur, aan het meubelstuk hangt ook een verhaal. Wanneer je visite vraagt naar die mooie houten design kapstok of die kleurrijke stoel, dan heb je een verhaal te vertellen over de afkomst, het ambacht en de zorg waarmee dit item geproduceerd is. Elk meubelstuk heeft een reis naar jouw kamer afgelegd die het vertellen waard is.

Het assortiment

Alle producten in onze webshop heeft Kaapse Saak zelf uitgekozen, ter plekke bij de makers of via eerlijke handelslieden. Na een bezoek aan de weverij van de Barrydale Weavers konden we de handgeweven katoenen badlakens, theedoeken en handdoeken niet weerstaan. Ook waren we op slag verliefd op de handmatig bedrukte kussens van Fabricnation en de schalen van Quazi Design in Swaziland. Een vriend bracht ons in contact met Design Afrika, waar we een mooie collectie manden hebben besteld. Verder vonden we authentieke ‘neckstools’, maskers en JuJu hats in de uithoeken van Zuid-Afrika. En dit is nog maar het begin.

Bekijk het assortiment gelijk!

Kaapse Saak werkt. Oók aan de toekomst van Zuid-Afrika. Bekijk direct de veelzijdige en uiteenlopende Afrikaanse interieur design producten, zoals onze design kapstok en begin vandaag nog met het binnenhalen van jouw eigen stukje Afrika in huis!

© 2016 - 2021 KaapseSaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel