Afrikaans interieur design

De zomer staat voor lang tafelen en genieten van het leven. Laat ook je interieur stralen door er mooie woonaccessoires en meubels aan toe te voegen. Zoek je bijvoorbeeld een mooie Afrikaanse schaal? Bij Kaapse Saak vind je waar jij naar zoekt. Bij ons heb je ook nog eens de garantie dat je met echt Afrikaans design te maken hebt. Al onze producten in de webshop komen uit Zuid-Afrika en hebben we eigenhandig uitgekozen op onze trip door Zuid-Afrika. Nu is het tijd om onze vondsten met jou te delen! Kaapse Saak maakt Afrikaans design toegankelijk voor Nederland.

Zuid Afrikaans MaskerLepels Kaapstad

 

Ons Afrikaanse assortiment

Kaapse Saak heeft het brede assortiment design meubels en woonaccessoires rechtstreeks ingekocht bij de lokale makers of bij bedrijven die dezelfde idealen als Kaapse Saak delen: samen Zuid-Afrika op een hoger plan brengen. En dan niet ten koste ván, maar mét de lokale mensen. Door alles rechtstreeks bij hen in te kopen, dragen we bij aan de lokale economie en je weet zeker dat het geld bij de makers terecht komt.

Hoe zien Afrikaanse design meubels eruit? Zeer verfijnd en ze zijn absoluut van een hoge kwaliteit. Elk meubelstuk in ons assortiment is met de hand gemaakt door vaklieden, lokale mensen die weten wat ze doen en die leven van en voor hun handgemaakte werk. Een Afrikaans meubel is niet alleen een prachtige culturele en authentieke verrijking voor jouw interieur, aan het meubelstuk hangt ook een verhaal. Wanneer je visite vraagt naar dat mooie houten voetenbankje of die kleurrijke stoel, dan heb jij een verhaal te vertellen over de afkomst, het ambacht en de zorg waarmee dit item geproduceerd is. Elk meubelstuk heeft een reis naar je kamer afgelegd die het vertellen waard is.

Wie is Kaapse Saak?

Kaapse Saak is ontstaan uit een liefde voor Zuid-Afrika en de prachtige producten die oprichters Renee en Inger daar tegen zijn gekomen. Tijdens hun ontdekkingstocht door Zuid-Afrika zijn ze zoveel moois tegengekomen wat het delen waard is dat ze er een hele webshop mee hebben kunnen vullen! En dit is nog maar het begin… Ze proberen een stukje van het swingende en bruisende Kaapstad over te brengen naar Nederland door de met passie handgemaakte designstukken binnen ieders bereik aan te bieden. Bij Kaapse Saak vind je enkel producten met een win-win stempel. Alle Afrikaanse meubels en woonaccessoires zijn rechtstreeks ingekocht bij de lokale makers of bij bedrijven die dezelfde idealen als Kaapse Saak delen. Dat is wel zo eerlijk en jij betaalt dan ook een eerlijke prijs voor je Afrikaanse schaal of design meubelstuk.

Online bestellen

Bij Kaapse Saak vind je producten van lokale makers en dat is bijzonder. Deze designstukken zijn over het algemeen niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland, maar dankzij Kaapse Saak kan jij ook een stukje Afrika in je huis opnemen. Bekijk al onze met zorg geselecteerde producten uit Zuid-Afrika. De kracht van de producten van Kaapse Saak ligt in de authenticiteit, eerlijkheid en het ambacht van de producten.

Voor design meubels uit Afrika ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen of wil je meer weten over een product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen. We helpen je graag aan de Afrikaanse meubels die jij zoekt!

© 2016 - 2022 KaapseSaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel