Senufo kruk

Heb je wel eens gehoord van een Senufo kruk? De Senufo is een bevolkingsgroep in Ivoorkust met een eigen manier van houtbewerken en het vervaardigen van krukken en bijzettafeltjes. Zo speciaal en kenmerkend dat ze het voor elkaar hebben gekregen om dit type kruk naar hen te laten vernoemen. De Senufo kruk is een prachtig meubelstuk dat gebruikt kan worden als kruk, maar ook als bijzettafeltje. Natuurlijk kan de kruk uiteindelijk ook dienen als voetenbankje. Het bijzondere aan de Senufo kruk is dat het meubilair uit één stuk hout gesneden is. Wil jij graag zo’n bijzonder krukje aan jouw interieur toevoegen? Bekijk dan direct onze Senufo kruk pareltjes in de webshop!

Zuid Afrikaans MaskerLepels Kaapstad

Houten meubels

Houten meubilair is een must in een Afrikaanse woonkamer. Hout is populair in Afrika, omdat er vaak een gebrek aan andere materialen is. Hout kan goed bewerkt worden en de lokale meubelmakers weten als geen ander hoe je dat doet. Houten meubels stralen een natuurlijke sfeer uit en geven een warme ambiance. Combineer rieten manden, houten maskers, boomstammen en handgemaakte beelden en krukjes voor een Afrikaanse sfeer in huis.

Wat maakt de Senufo kruk uniek? Elk meubelstuk is met de hand gemaakt. Je hebt een echte Afrikaanse design kruk in handen wanneer je een Senufo kruk bestelt bij Kaapse Saak. Kwaliteit is gegarandeerd, want Kaapse Saak heeft alle producten zelf geselecteerd bij de ambachtslieden. De Senufo kruk doet het goed in een boho interieur, maar ook in moderne, witte ruimten en in traditionele en meer eclectische kamers.

De kracht van Kaapse Saak

Alle producten van Kaapse Saak zijn persoonlijk geselecteerd en alles is onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt. Ook de toeleveranciers zijn door Kaapse Saak zorgvuldig gekozen. Je krijgt mooie, kwalitatieve Zuid-Afrikaanse design spullen voor je geld en altijd een mooi product met een verhaal. Hier vind je producten van lokale stammen. Deze design meubels zijn over het algemeen niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland, maar dankzij Kaapse Saak kan jij ook een stukje Afrika in je woonkamer, slaapkamer of elders opnemen. De kracht van de producten van Kaapse Saak ligt in de authenticiteit, eerlijkheid en het ambacht van de producten.

Over ons

Kaapse Saak is ontstaan uit een liefde voor Zuid-Afrika en de prachtige producten die oprichters Renee en Inger daar tegen zijn gekomen. Tijdens hun ontdekkingstocht door Zuid-Afrika zijn ze zoveel moois tegengekomen wat het delen waard is. Ze hebben geprobeerd een stukje van het swingende en bruisende Kaapstad over te brengen naar Nederland door de met passie handgemaakte design meubels binnen ieders bereik te brengen. Bij Kaapse Saak vind je enkel producten met een win-win stempel. Alle Afrikaanse meubels zijn rechtstreeks ingekocht bij de lokale makers of bij bedrijven die dezelfde idealen als Kaapse Saak delen. Dat is wel zo eerlijk en jij betaalt ook een eerlijke prijs voor je design meubels.

Bestel je eigen Senufo kruk

Wacht niet langer en laat je verrassen door de authentieke Afrikaanse producten die je kunt bestellen bij Kaapse Saak. Bestel direct je eigen unieke Senufo kruk en vind wellicht nog meer mooie spullen voor jouw interieur bij Kaapse Saak!

© 2016 - 2022 KaapseSaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel