Afrikaanse maskers kopen?

Ben jij geïnteresseerd in mooie spullen met een Afrikaans tintje voor in je interieur? Dan ben je bij webshop Kaapse Saak aan het juiste adres. Bij Kaapse Saak vind je de meest uiteenlopende spullen voor in je interieur die rechtstreeks uit Zuid-Afrika komen. Van voetenbankje tot prachtige handgeweven theedoeken en van Afrikaanse maskers tot handgemaakte manden. Ons assortiment loopt zeer uiteen, maar alles is met zorg door ons uitgezocht. Op de plaatselijke markten in Zuid-Afrika zijn de mooiste interieur design items geselecteerd voor Afrikaanse interieurliefhebbers in Nederland. Dankzij Kaapse Saak is origineel Afrikaans interieurdesign verkrijgbaar op Nederlandse bodem. En nog makkelijk ook, aangezien je de gewenste producten zo in de webshop kunt bestellen! Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk alles direct!

Zuid Afrikaans MaskerLepels Kaapstad

Het idee achter Kaapse Saak

Alle producten van Kaapse Saak zijn persoonlijk geselecteerd door oprichters Inger en Renee. Elk meubelstuk in ons assortiment is met de hand gemaakt door vaklieden, lokale mensen die weten wat ze doen en die leven voor en van hun handgemaakte werk. Een Afrikaans meubelstuk of accessoire is niet alleen een prachtige culturele en authentieke verrijking voor jouw interieur, aan het meubelstuk hangt ook een verhaal. Wanneer je visite vraagt naar dat mooie houten voetenbankje of die kleurrijke Afrikaanse maskers, dan heb jij een verhaal te vertellen over de afkomst, het ambacht en de zorg waarmee dit item geproduceerd is. Elk item heeft een reis naar jouw kamer afgelegd die het vertellen waard is. Bij Kaapse Saak kom je achter dat verhaal, wat het extra leuk maakt om je Afrikaanse maskers te kopen bij ons.

Je krijgt mooie, kwalitatieve Zuid-Afrikaanse design spullen voor je geld en altijd een mooi product met een verhaal. Hier vind je producten van lokale stammen en dat is bijzonder. Onze design spullen zijn over het algemeen niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland, maar dankzij Kaapse Saak kan jij ook een stukje Afrika in je woonkamer, slaapkamer of elders opnemen. De kracht van de producten van Kaapse Saak ligt in de authenticiteit, eerlijkheid en het ambacht van de producten.

De brede keuze bij Kaapse Saak

Kaapse Saak heeft het brede assortiment design meubels rechtstreeks ingekocht bij de lokale mensen of bij bedrijven die dezelfde idealen als Kaapse Saak delen: Zuid-Afrika op een hoger plan brengen. En dan niet ten koste ván, maar mét de lokale mensen.

Hoe zien Afrikaanse design meubels eruit? Zeer verfijnd en van een hoge kwaliteit. Kaapse Saak heeft onder andere rondgestruind tussen de Pan-African Market en de Biscuit Mill en een selectie gemaakt van producten die de moeite waard zijn om te kopen en te delen. Al die producten die het waard zijn om te zien en te kopen als je gek bent van Zuid-Afrika, vind je bij Kaapse Saak. Ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten, wij hebben inmiddels een ruime hoeveelheid connecties en kunnen u wellicht helpen aan wat u zoekt.

Bekijk de producten online!

Kaapse Saak werkt. Oók aan de toekomst van Zuid-Afrika. Bekijk direct de veelzijdige en uiteenlopende Afrikaanse interieur design producten in onze webshop en begin vandaag nog met het binnenhalen van jouw eigen stukje Afrika in huis! Afrikaanse maskers kopen doe je bij Kaapse Saak.

┬ę 2016 - 2021 KaapseSaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel